ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, TO NV300 ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΥΡΜΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ START/STOP KAI ΠΕΔΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TWIN TURBO

Το πρώτο turbo παράγει υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές, για περισσότερη δύναμη στην έλξη και στην εκκίνηση. Το δεύτερο turbo αυξάνει την απόδοση σε υψηλότερες ταχύτητες, προσφέροντας συνεχή, σίγουρη επιτάχυνση.

START/STOP

Στάνταρ στους κινητήρες Twin Turbo και προαιρετικό για αυτούς με τους 120 Ps, το σύστημα σταματά τον κινητήρα κατά την αναμονή (στο ρελαντί) και τον θέτει σε λειτουργία μόλις πατήσετε το συμπλέκτη, με αποτέλεσμα να δείτε εξοικονόμηση καυσίμου στις καθημερινές διαδρομές.


ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DIESEL 1,6 λίτρων DCI TOY ΝV300, ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ TURBO ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: με 120 PS και 125 PS

EURO6 ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Όλοι οι κινητήρες του NV300είναι συμβατοί με Euro6. Χάρη στην Τεχνολογία Επιπλεκτικής Καταλυτικής Αναγωγής (SCR) το AdBlue μετατρέπει τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου σε νερό, άζωτο και μικροσκοπικές ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα - στοιχεία της φύσης που αναπνέουμε με ασφάλεια κάθε μέρα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO

Ενεργοποιήστε την λειτουργία αυτή για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου, με περιορισμό της μέγιστης ροπής, ομαλότερη απόκριση στην επιτάχυνση και με ένδειξη βέλτιστης αλλαγής ταχυτήτων.


    1.6 dCi 120 Ps 1.6 dCi 125 Ps
 
Χωρητικότητα
  1598cc 1598cc  
Μέγιστη ισχύς 
  120 PS (89Kw) @3500rpm 125 PS (92Kw) @3500rpm  
Μέγιστη ροπή 
  300Nm @1750rpm 320Nm @1500rpm  
Διάταξη      
4 κύλινδροι, 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, δυο εκκεντροφόροι επικεφαλής
Σύστημα καυσίμου / επαγωγής 
Μεταβλητής γεωμετρίας turbo με intercooler. Σύστημα εγχύσεως Common rail 
Διπλό μεταβλητής γεωμετρίας turbo με intercooler. Σύστημα εγχύσεως Common rail
Συμβατότητα εκπομπών ρύπων
Euro 6
   
NISSAN CORPORATE SALES PUSH

ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ;

Τώρα είναι η στιγμή να δώσετε ώθηση στη δουλειά σας. Είτε είστε αυτοκινητιστής, ή αναζητάτε οχήματα για τον στόλο σας, τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan σας παρέχουν λύσεις που καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες σας στο δρόμο.