Τα στοιχεία και οι αναγραφόμενες τιμές εμβέλειας είναι από εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ και προορίζονται για σύγκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων.

Οι πληροφορίες δεν αφορούν συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Τα στοιχεία ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τα πραγματικά αποτελέσματα κατά τους κύκλους οδήγησης. Ο προαιρετικός εξοπλισμός, η συντήρηση, ο τρόπος οδήγησης και οι μη τεχνικοί και απρόβλεπτοι παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να επηρεάσουν τα επίσημα αποτελέσματα.

Τα αριθμητικά στοιχεία καθορίστηκαν στο πλαίσιο του νέου παγκοσμίως εναρμονισμένου κύκλου δοκιμών των ελαφρών οχημάτων (WLTP).

Τα στοιχεία αναφέρονται στις μπαταρίες χωρητικότητας 40kWh. Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες φόρτισης, συμπεριλαμβανομένου του τύπου και της κατάστασης του φορτιστή, της θερμοκρασίας της μπαταρίας καθώς και της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος στο σημείο φόρτισης. Ο ενδεικτικός χρόνος ταχείας  φόρτισης απαιτεί τη χρήση ενός ταχυ-φορτιστή CHAdeMO. Το Nissan LEAF έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το μεγαλύτερο μέρος των διαδρομών στην καθημερινή ζωή και είναι εφοδιασμένο με προστασία φόρτισης για την προστασία της μπαταρίας, κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων ταχέων φορτίσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο χρόνος που απαιτείται για διαδοχικές ταχείες φόρτισεις μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, εάν η θερμοκρασία της μπαταρίας ενεργοποιήσει την τεχνολογία προστασίας της μπαταρίας.

Κατανάλωση ισχύος (Wh / km): συνδυασμένος κύλος 180- 206

Συνδυασμένες εκπομπές CO2 (g / km): 0

Μηδενικές εκπομπές CO2 κατά την οδήγηση (εφόσον χρησιμοποιείται ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές).