[1] Οι αριθμοί εμβέλειας προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ και προορίζονται για σύγκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων. Οι πληροφορίες δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο μεμονωμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Οι αριθμοί ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικά αποτελέσματα οδήγησης. Ο προαιρετικός εξοπλισμός, η συντήρηση, η οδηγική συμπεριφορά και μη τεχνικοί παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να επηρεάσουν τα επίσημα αποτελέσματα. Τα αριθμητικά στοιχεία προσδιορίστηκαν στο πλαίσιο του νέου κύκλου δοκιμής της διαδικασίας δοκιμής ελαφρών οχημάτων παγκοσμίως (WLTP).
[2] Προς προσαρμογή με βάση τις ιδιαιτερότητες της αγοράς Κατανάλωση ισχύος (Wh/km): συνδυασμένη 180-206; Συνδυασμένες εκπομπές CO2 (g/km): 0. Μηδενικές εκπομπές CO2 κατά την οδήγηση.
[3] Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε λειτουργίες άνεσης του οδηγού. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ισχύουν περιορισμοί ταχύτητας και άλλοι. Για όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις τεχνολογίες Nissan, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan 
[4] Το ProPILOT είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη γκάμα οχημάτων. Το ProPILOT είναι μια προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις. Το ProPILOT προορίζεται για "Eyes on/ Hands On" μόνο για αυτοκινητόδρομους (δρόμος που χωρίζεται από εμπόδια). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε εγρήγορση, να οδηγεί με ασφάλεια, να εφαρμόζει όρια ταχύτητας και ασφαλή ταχύτητα με βάση τις συνθήκες του δρόμου και να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
[5] Οι δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες για το ολοκαίνουργιο Townstar Electric που κυκλοφόρησε το 2022.
[6] Λειτουργίες διαθέσιμες μόνο για LHD.
[7] Το Apple CarPlay και το Android Auto διατίθενται δωρεάν, ανάλογα με το μοντέλο και/ή την κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan 
[8] Εκπομπές CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ανάλογα με τις χώρες.
[9] Τα αξεσουάρ που εμφανίζονται είναι στάνταρ ή/και προαιρετικά μόνο σε επιλεγμένες κατηγορίες. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες δαπάνες.
Οι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες είναι οχημάτων προδιαγραφών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, κατηγορία ή προσφορά. Διατίθενται χαρακτηριστικά ανάλογα με την έκδοση, στάνταρ ή μόνο προαιρετικά (με επιπλέον χρέωση).