Nissan Townstar - COVER VISUAL / 3/4 FRONT WITH DELIVERY MAN

ΤΟ ΜΙΚΡΟ VAN ΤΗΣ NISSAN

ΤΟ ΝΕΟ NISSAN TOWNSTAR VAN
Nissan Townstar- Townstar EV&Ice packshots

ΓΙΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Το μέλλον της επιχείρησής σας είναι εδώ

Με λειτουργικά κόστη που είναι ένα κλάσμα από αυτά ενός πετρελαιοκίνητου οχήματος, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Nissan Townstar είναι αυτό που χρειάζονται οι σύγχρονες επιχειρήσεις. Η εντυπωσιακή εμβέλειά των 285 χλμ (μικτός κύκλος) είναι αρκετή και για τις μεγαλύτερες διαδρομές, ενώ το σύστημα μετάδοσης κίνησης με μηδενικές εκπομπές [*][*] σας επιτρέπει την πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. [*]

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Σαν μια τέλεια προσαρμοσμένη στολή, το ολοκαίνουργιο Nissan Townstar σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες: από τη σχεδίαση των πίσω θυρών του έως τη διάταξη των καθισμάτων του.

1/2 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μέγιστο μήκος φορτίου: 1,8 m (ή 3,05 m με αναδιπλωμένο πίσω διάφραγμα). Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και μια πιο ευρύχωρη έκδοση του ολοκαίνουργιου Nissan Townstar.

NIssan Townstar- Illustration dimensions

1/2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΙΣΩ ΘΥΡΑΣ

Ανοιχτό στις προτιμήσεις σας : επιλέξτε την τυπική σχεδίαση σπαστών πίσω θυρών 30/70 .

Nissan Townstar - House renovators coming back to their Tonwstar

1/2 ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

Το κάθισμα συνοδηγού όταν δεν το χρειάζεστε, γίνεται ένας επιπλέον χώρος φόρτωσης. [*] Μόνο στις εκδόσεις EV.

Nissan Townstar - Shot from passenger door, showing reclined parere seat (ICE)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανακαλύψτε ένα νέο πρότυπο

Το ολοκαίνουργιο Nissan Townstar θέτει ένα νέο πρότυπο για την κατηγορία van, με συστήματα ασφαλείας, συνδεσιμότητα και χαρακτηριστικά υποβοήθησης, τα οποία συνήθως διατίθενται μόνο στα επιβατικά οχήματά μας.

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Παρκάρετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το Intelligent Around View Monitor της Nissan διαθέτει 4 κάμερες που προσφέρουν θέαση 360° του οχήματός σας για αβίαστους ελιγμούς ακόμα και στους πιο στενούς χώρους. [*]

Nissan Townstar - Close up of Nissan Connect screen showing AVM

1/2 APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO™ (6)

Μείνετε σε επαφή με τον κόσμο σας από οπουδήποτε. Η συμβατότητα Apple Carplay® και Android auto™ [*] σάς δίνει πρόσβαση στα μηνύματα, τη μουσική και τις εφαρμογές σας στο smartphone σας.

Nissan Townstar : Close up visual of the NissanConnect Screen
Nissan Townstar : Townstar ICE dashboard

ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο κόσμος σας, στα χέρια σας

Το ολοκαίνουργιο εσωτερικό του Nissan Townstar προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε. Με τον έξυπνο αποθηκευτικό χώρο, την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και τον εργονομικό σχεδιασμό, αισθάνεστε ελεύθεροι να εστιάσετε στο δρόμο.

Nissan Townstar : Driving visual in city center with Townstar EV and Townstar ICE

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Κινητικότητα του μέλλοντος

Ανακαλύψτε επιδόσεις σε συνδυασμό με εντυπωσιακή οικονομία. Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του Nissan Townstar σας επιτρέπει να απολαμβάνετε οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων, ενώ ο αποδοτικός βενζινοκινητήρας συμβατός με το Euro 6D διαθέτει τεχνολογία ECO mode για χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. [*]

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Προσφέροντας πρακτικότητα και προστασία, τα αξεσουάρ του νέου σας Nissan Townstar, το προσαρμόζουν ακόμα καλύτερα στην επιχείρησή σας. [*]

1/2 ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ

Μεταφέρετε ακόμη μεγαλύτερα φορτία ή απλώς αυξήστε τη χωρητικότητα φόρτωσης ακόμη περισσότερο.

Nissan Townstar : Roofrack access

1/2 Αποσπώμενος κοτσαδόρος

Απολαύστε την πρακτικότητα ενός αποσπώμενου κοτσαδόρου για το ολοκαίνουργιο Nissan Townstar, που αφαιρείται όταν δεν είναι απαραίτητος.

Nissan townstar : Towbar

1/2 ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Προσφέρει ενισχυμένη προστασία για την περιοχή φόρτωσης και ξεγνοιασιά κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση.

Nissan townstar : ICE seen from 7/8 Rear high with accessories and rear door open

1/2 Υποβραχιόνιο

Βελτιώστε την οδηγική σας εμπειρία με μεγαλύτερη άνεση και πρόσθετο και διακριτικό χώρο αποθήκευσης.

Nissan townstar : SEAT COVER DRIVER SEAT

1/2 Βάση καλωδίου φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος

Συμβατό με το τυπικό καλώδιο φόρτισης evse. Διατηρεί το καλώδιο σας καθαρό, τακτοποιημένο και μακριά από το πάτωμα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Nissan townstar : SEAT COVER DRIVER SEAT

Εκδόσεις & Εξοπλισμος

Εκδόσεις εξοπλισμού νέου Townstar

Επιλέξτε από τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού, που διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες, πρωτοποριακές για την κατηγορία των compact van.

1/2

NIssan Towstar : Lifestyle with smiling driver
NIssan Towstar : LCV RANGE

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΒΑΝ & ΟΧΗΜΑΤΑ

Ένα Nissan Van για κάθε επιχείρηση.

Με τους ευέλικτους χώρους φόρτωσης, το χαμηλό κόστος λειτουργίας, τον στιβαρό σχεδιασμό και τις έξυπνες τεχνολογίες υποβοήθησης να χαρακτηρίζουν κάθε VAN της Nissan, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιχείρησής σας, υπάρχει αυτό που σας ταιριάζει.

[1] Οι αριθμοί εμβέλειας προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ και προορίζονται για σύγκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων. Οι πληροφορίες δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο μεμονωμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Οι αριθμοί ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικά αποτελέσματα οδήγησης. Ο προαιρετικός εξοπλισμός, η συντήρηση, η οδηγική συμπεριφορά και μη τεχνικοί παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να επηρεάσουν τα επίσημα αποτελέσματα. Τα αριθμητικά στοιχεία προσδιορίστηκαν στο πλαίσιο του νέου κύκλου δοκιμής της διαδικασίας δοκιμής ελαφρών οχημάτων παγκοσμίως (WLTP).
[2] Προς προσαρμογή με βάση τις ιδιαιτερότητες της αγοράς Κατανάλωση ισχύος (Wh/km): συνδυασμένη 180-206; Συνδυασμένες εκπομπές CO2 (g/km): 0. Μηδενικές εκπομπές CO2 κατά την οδήγηση.
[3] Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε λειτουργίες άνεσης του οδηγού. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ισχύουν περιορισμοί ταχύτητας και άλλοι. Για όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις τεχνολογίες Nissan, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan 
[4] Το ProPILOT είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη γκάμα οχημάτων. Το ProPILOT είναι μια προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις. Το ProPILOT προορίζεται για "Eyes on/ Hands On" μόνο για αυτοκινητόδρομους (δρόμος που χωρίζεται από εμπόδια). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε εγρήγορση, να οδηγεί με ασφάλεια, να εφαρμόζει όρια ταχύτητας και ασφαλή ταχύτητα με βάση τις συνθήκες του δρόμου και να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
[5] Οι δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες για το ολοκαίνουργιο Townstar Electric που κυκλοφόρησε το 2022.
[6] Λειτουργίες διαθέσιμες μόνο για LHD.
[7] Το Apple CarPlay και το Android Auto διατίθενται δωρεάν, ανάλογα με το μοντέλο και/ή την κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan 
[8] Εκπομπές CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ανάλογα με τις χώρες.
[9] Τα αξεσουάρ που εμφανίζονται είναι στάνταρ ή/και προαιρετικά μόνο σε επιλεγμένες κατηγορίες. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες δαπάνες.
Οι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες είναι οχημάτων προδιαγραφών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, κατηγορία ή προσφορά. Διατίθενται χαρακτηριστικά ανάλογα με την έκδοση, στάνταρ ή μόνο προαιρετικά (με επιπλέον χρέωση).