Nissan ARIYA: Τώρα με έκπτωση 5.000€

O ερχομός ενός νέου ηλεκτρικού crossover από τη Nissan. Μια δύναμη που θα "ξεκλειδώσει" την ισχύ που κρύβεται μέσα. Σε εσάς. Σε εμάς. Σε όλους μας.

Nissan ARIYA front view on the highway

EV ΑΠΟΔΟΣΗ

Με κύλιση που "ηλεκτρίζει"

Με τεχνολογία e-4ORCE, διπλούς κινητήρες και ένα επαναστατικό σύστημα τετρακίνησης, το ARIYA προσφέρει πρωτόγνωρο ενθουσιασμό. Εκκίνηση με άμεση ροπή και στους τέσσερις τροχούς. Κατακτήστε κάθε διαδρομή, με πρόσφυση παντός καιρού. Στρίψτε με χειρουργική ακρίβεια. Και απολαύστε κάθε λεπτό εξασφαλίζοντας μια αξεπέραστη κύλιση.

Nissan ARIYA overhead view cornering in a scenic environment

ΕΜΒΕΛΕΙΑ & ΦΟΡΤΙΣΗ

Συναρπαστική αυτονομία

Οδηγείστε ξέγνοιαστα. Με έως και 533 χιλιόμετρα εμβέλειας², τίποτα δεν σας σταματά. Η επιλογή ανάμεσα σε μπαταρίες και κίνηση σε όλους τους τροχούς, σας δίνει την εμβέλεια που θέλετε. Και αν βιάζεστε, η γρήγορη φόρτιση προσφέρει έως και 350 χιλιόμετρα σε περίπου 30 λεπτά. ¹ ²

ΟΔΗΓΗΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μέγιστη τεχνολογία, ελάχιστο στρες

Νιώστε πιο ασφαλείς. Οι τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού² σας παρέχουν διαφορετικά επίπεδα υποστήριξης. Είτε κινείστε στον αυτοκινητόδρομο, ή στα στενά της πόλης, αφήστε το Nissan ARIYA να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας. ³

1/2 ProPILOT με NAVI-LINK

Το ARIYA διαθέτει τεχνολογίες ProPILOT, σχεδιασμένες για να κάνουν το ταξίδι σας ασφαλέστερο, ευκολότερο και πιο άνετo, χωρίς να θυσιάζουν την απόλαυση του οδηγού. ³ ⁴

Nissan Ariya ProPilot Navi-link

1/2 ProPILOT Park

Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ProPILOT Park. Τώρα παρακολουθήστε το Nissan ARIYA να παρκάρει μόνο του. ⁴

Nissan Ariya με σύστημα ProPilot park

1/2 Head-Up Display

Κρατήστε τις σημαντικές πληροφορίες στο οπτικό σας πεδίο. Δείτε την ταχύτητα του οχήματός σας, τον χάρτη και άλλα με το ProPILOT. ⁴

Nissan Ariya Head-up Display

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Νέος ορίζοντας

NISSAN ARIYA : το νέο οράμα της Nissan. Οι νέοι προβολείς LED κάνουν τη νύχτα μέρα. Στο εσωτερικό, ένα επίπεδο πάτωμα έρχεται να προσθέσει μια ευρύχωρη αίσθηση σαλονιού που καλωσορίζει όλους τους επιβάτες.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Kρατήστε την επαφή με μια λέξη ή ένα άγγιγμα

Αλληλεπιδράστε με το δικό σας Nissan ARIYA, με νέους τρόπους. Συνδεθείτε απρόσκοπτα με τους γύρω σας και αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε εμπειρία.

1/2 Alexa BUILT-In Auto

Με το Alexa Built-In⁹, χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, να βρείτε μαγαζιά ή και πολλά περισσότερα. ⁶

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 INTELLIGENT ROUTE PLANNER

Ορίστε το καλύτερο δρομολόγιο ανά πάσα στιγμή και επιλέξτε διαδρομές με σταθμούς φόρτισης στην πορεία.

Nissan ARIYA touch-screen showing Intelligent Route Planner

1/2 NissanConnect Services App

Βρείτε το όχημά σας, βρείτε προορισμούς και πολλά άλλα με το Nissan ARIYA - και όλα αυτά στην άκρη των δακτύλων σας. ⁷

2022 Nissan Ariya sεμφανίζεται το smartphone με την εφαρμογή NissanConnect

VIRTUAL CAR

Βιώστε την εμπειρία της οραματικής τεχνολογίας του ARIYA

Κάντε μια εικονική κίνηση και δείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους η καινοτόμος σκέψη μπορεί να σας συνεπάρει. Από την αίσθηση της γαλήνης μέχρι την αίσθηση της ευφυΐας. Από την ορμή της ισχύος, μέχρι την μετακίνηση χωρίς στρες, χωρίς κόπο, το Nissan ARIYA ανοίγει έναν κόσμο μπροστά σας. Μπείτε και αγκαλιάστε το.

ΤΙΜΕΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Επιλέξτε το ARIYA που ταιριάζει στο τρόπο ζωή σας

Είτε αναζητάτε παραπάνω επιδόσεις, ικανότητες που αγγίζουν την περιπέτεια, είτε μεγάλη εμβέλεια, υπάρχει ένα ARIYA που θα σας συναρπάσει.

1/2 ARIYA 63kWh

Τεχνολογία επόμενης γενιάς για καθημερινές μετακινήσεις και οικογενειακές εξόδους.

Nissan ARIYA grille with illuminated badge

1/2 ARIYA 87 kWh

Μεγαλύτερη εμβέλεια για όταν θέλετε να ξεφύγετε από την πόλη.

Nissan ARIYA LED headlamps

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Ισχύς, απόδοση και εμβέλεια, όταν τα θέλετε όλα.

Nissan ARIYA center console detail

Μάθετε ποιά έκδοση είναι η καλύτερη για εσάς

Κάντε κλικ εδώ για να συγκρίνετε τις διαφορετικές εκδόσεις και να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Nissan Ariya on white background
Nissan Ariya business

ΤΟ ARIYA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Μια ξεχωριστή οπτική για την επιχείρησή σας

Αυτό είναι ακριβώς το είδος του ερεθίσματος που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Το ARIYA είναι έτοιμο να προσφέρει στον εταιρικό σας στόλο μηδενικές εκπομπές ρύπων, σε συνδυασμό με περισσότερες επιδόσεις, εμβέλεια και ανέσεις πέρα από κάθε προσδοκία.

Nissan Ariya accessories

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εξατομικεύστε το ARIYA στον τρόπο ζωής σας

Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε στιγμή με το δικό σας Nissan ARIYA. Δώστε αξία στις μετακινήσεις σας με προσεκτικά σχεδιασμένα αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για το ARIYA. Προστατέψτε το ARIYA σας, ενισχύστε την ευελιξία του και βάλτε τις τελευταίες πινελιές που θα το κάνουν ιδανικό για εσάς.

Συνήθεις ερωτήσεις

arrow-icon
Δείτε περισσότερα

Οι εικόνες και οι περιγραφές είναι ενδεικτικές. Σε κάποιες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες απεικονίζουν χαρακτηριστικά που δεν διατίθενται στην εγχώρια αγορά και δεν αντιπροσωπεύουν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, έκδοση ή προσφορά. Τα χαρακτηριστικά που φαίνονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα γενικά ή διαθέσιμα στην βασική έκδοση ή μόνο ως προαιρετικά. Τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά διατίθενται ανάλογα με την έκδοση, ή ως βασικά ή ως προαιρετικά (με επιπλέον χρέωση).

 

3 Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στις λειτουργίες διευκόλυνσης οδήγησης. Κάποιες λειτουργίες πιθανόν να μην λειτουργήσουν κάτω από κάποιες συνθήκες. Τηρείτε πάντα τα όρια ταχύτητας και τους υπόλοιπους κανόνες οδικής κυκλοφορίας

4  Το ProPILOT Assist είναι μια Προηγμένη τεχνολογία Υποστήριξης του Οδηγού (Advanced Driver Assist - ADA) αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει τις συγκρούσεις. Το ProPILOT Assist προορίζεται αποκλειστικά για αυτοκινητόδρομους (δρόμος που χωρίζεταιαπό διαχωριστικές μπάρες) και απαιτεί από τον οδηγό να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματός του (μάτια στο δρόμο/χέρια στο τιμόνι). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε επιφυλακή, να οδηγεί με ασφάλεια και να είναι σε θέση να πάρει τον έλεγχο του οχήματός του, ανά πάσα στιγμή.

5 Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες NissanConnect χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη NissanConnect και πρέπει να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο NissanConnect με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Για να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή Nissan Connect, χρειάζεστε ένα smartphone με συμβατό λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και κάρτα SIM με επιλογή δεδομένων με υπάρχον ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ εσάς και του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας. Όλες οι υπηρεσίες υπόκεινται σε κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

6 Οι εφαρμογές Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Κάποιες λειτουργίες της εφαρμογές Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία smart home.

7 Η σύνδεση του κινητού τηλεφώνου για τη χρήση του NissanConnect πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο όταν το όχημα είναι σταθμευμένο με ασφάλεια. Η χρήση του συστήματος πρέπει πάντα να γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες του ΚΟΚ. Οι οδηγοί πρέπει να χρησιμοποιούν το σύστημα μόνο όταν είναι ασφαλές να το κάνουν. Οι χρήστες του συστήματος πρέπει να γνωρίζουν ότι η χρήση της τεχνολογίας hands-free ενδέχεται να αποσπάσει την προσοχή από τον δρόμο και να επηρεάσει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος.

8 Τα δεδομένα που παρέχονται βασίζονται σε δεδομένα εσωτερικών δοκιμών. Οι πληροφορίες είναι ενδεικτικές και δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο μεμονωμένο όχημα. Οι πληροφορίες δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Τα νούμερα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες όπως ο προαιρετικός εξοπλισμός, η κατάσταση της μπαταρίας, ο έλεγχος του κλίματος, η συντήρηση, η οδηγική συμπεριφορά και μη τεχνικοί παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες, η πραγματική διαδρομή κ.λπ. Τα αποτελέσματα του πραγματικού κόσμου μπορεί να διαφέρουν. Η Nissan διατηρεί ρητά το δικαίωμα να τροποποιήσει την αριθμομηχανή ανά πάσα στιγμή.

9 Οι εφαρμογές Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Κάποιες λειτουργίες της εφαρμογές Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία smart home.