Συνδεθείτε με τον κόσμο γύρω σας

Όταν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ό, τι θέλετε - όταν το θέλετε - μια εμπειρία μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε.

Είναι ωραίο όταν σας ακούει το ίδιο σας το αυτοκίνητο. Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία προσωπικού βοηθού.

NISSAN VOICE CONTROL

Nissan ARIYA person speaking to illustrate hey Nissan Voice Control

NISSAN VIRTUAL PERSONAL ASSISTANT

ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Tο Nissan ARIYA κατανοεί τις εντολές σε φυσική γλώσσα για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Alexa Built-In Auto

Μιλήστε με το ARIYA για να ελέγξετε το σπίτι σας από το αυτοκίνητό σας , χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Alexa Built-In®.

Nissan ARIYA dash display showing Amazon Alexa Built-in voice recognition

Πάντοτε ενημερωμένο και έτοιμο για τις εξελίξεις.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Nissan ARIYA with illustration of firmware updates being beamed into the car

Κάθε ARIYA είναι ένα αναβαθμισμένο ARIYA.

Με αναβαθμίσεις λογισμικού over-the-air, το όχημά σας είναι πάντοτε ενημερωμένο με την πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι το ARIYA που αποκτήσατε σήμερα, είναι το ίδιο με το αυριανό.

Προσαρμόστε τον πίνακα των οργάνων σας. Μείνετε κυρίαρχοι στη διαδρομή. Ελέγξτε εξ αποστάσεως το crossover σας.

ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΓΝΩΣΗ

Nissan ARIYA with person's finger swiping touch-screen of integrated display interface

Integrated Display Interface

Ενσωματωμένη διεπαφή οθόνης.

"Μοιράστε" τις βασικές πληροφορίες του οχήματος μεταξύ των δύο 12,3 " οθονών, της οθόνης ψυχαγωγίας και του ψηφιακού πίνακα οργάνων.

NissanConnect Services App

Γνωρίστε τον νέο σας βοηθό ταξιδιού. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε τις πόρτες από απόσταση και να ξεκινήσετε τη φόρτιση του δικού σας ARIYA.

Nissan ARIYA smartphone with NissanConnect app displayed

Ανακαλύψτε διαφορετικούς τρόπους συνδεσιμότητας.

ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Συχνές Ερωτήσεις

ΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ NISSAN ARIYA;

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ APPLE CARPLAY® ΚΑΙ ΤΟ ANDROID AUTO™ ΣΤΟ NISSAN ARIYA;

ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ARIYA;

ΕΠΟΜΕΝΟ
Virtual Car
Next photo
/

Οι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες είναι οχημάτων προδιαγραφών εκτός αγοράς και δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, κατηγορία ή προσφορά. Τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ή να μην είναι διαθέσιμα ως τυπικά ή μόνο ως προαιρετικά.1 Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε λειτουργίες άνεσης του οδηγού. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ισχύουν περιορισμοί ταχύτητας και άλλοι. Για όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις τεχνολογίες Nissan, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan ή www.nissan.gr2 Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες NissanConnect χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη NissanConnect και πρέπει να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο NissanConnect με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Για να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή Nissan Connect, χρειάζεστε ένα smartphone με συμβατό λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και κάρτα SIM με επιλογή δεδομένων με υπάρχον ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ εσάς και του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας. Όλες οι υπηρεσίες υπόκεινται σε κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.3 Δυνατότητες διαθέσιμες ανάλογα με την έκδοση, στάνταρ ή μόνο προαιρετικά (με επιπλέον χρέωση).4 Η σύνδεση κινητού τηλεφώνου για χρήση του Nissan Connect θα πρέπει να γίνεται μόνο εάν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο με ασφάλεια. Η χρήση του συστήματος θα πρέπει πάντα να γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν το σύστημα μόνο όταν είναι ασφαλές να το κάνουν. Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας hands-free να αποσπά την προσοχή από το δρόμο, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος.5 Η απόκριση και η χρήση της λειτουργίας μπορεί να επηρεαστούν όταν το αυτοκίνητο λαμβάνει κακό σήμα. Για βέλτιστη χρήση, βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι υπό καλή κάλυψη δικτύου.6 Το ProPILOT είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη γκάμα οχημάτων. Το ProPILOT είναι μια προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις. Το ProPILOT προορίζεται για "Eyes on/ Hands On" μόνο για αυτοκινητόδρομους (δρόμος που χωρίζεται από εμπόδια). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε εγρήγορση, να οδηγεί με ασφάλεια, να εφαρμόζει όρια ταχύτητας και ασφαλή ταχύτητα με βάση τις συνθήκες του δρόμου και να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.7 Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Ορισμένες λειτουργίες Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία έξυπνου σπιτιού.