Τα στοιχεία αυτονομίας προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ και προορίζονται για σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι πληροφορίες δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο μεμονωμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Οι αριθμοί ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικά αποτελέσματα οδήγησης. Ο προαιρετικός εξοπλισμός, η συντήρηση, η οδηγική συμπεριφορά και μη τεχνικοί παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να επηρεάσουν τα επίσημα αποτελέσματα. Τα αριθμητικά στοιχεία προσδιορίστηκαν στο πλαίσιο του νέου κύκλου δοκιμής παγκοσμίως εναρμονισμένης διαδικασίας δοκιμής ελαφρών οχημάτων (WLTP).


Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε λειτουργίες άνεσης του οδηγού. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ισχύουν περιορισμοί ταχύτητας και άλλοι. Για όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις τεχνολογίες Nissan, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan.

 

Το Apple CarPlay και το Android Auto διατίθενται δωρεάν, σύνδεση ανάλογα με το μοντέλο και/ή την κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan.


Τα αξεσουάρ που εμφανίζονται είναι στάνταρ ή/και προαιρετικά μόνο σε επιλεγμένες εκδόσεις. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες δαπάνες.


Οι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες μπορεί να είναι οχημάτων και προδιαγραφών άλλης χώρας και να μην αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, έκδοση ή προσφορά. Διατίθονται χαρακτηριστικά ανάλογα με την έκδοση, στάνταρ ή μόνο προαιρετικά (με επιπλέον χρέωση).