Σε ορισμένες περιπτώσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υψηλή ποιότητα των οχημάτων της, η Nissan θα καλέσει τους πελάτες για έναν δωρεάν έλεγχο ή επισκευή του αυτοκινήτου τους.

Ανακλήσεις

Οι ανακλήσεις είναι οι προληπτικοί έλεγχοι που μερικές φορές κάνουμε σε μια συγκεκριμένη ομάδα οχημάτων για να ελέγξουμε την ύπαρξη κάποιας δυσλειτουργίας. Σε περίπτωση που ενημερωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας υπόκειται σε κάποια ανάκληση, σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan το συντομότερο δυνατό, για να κανονίσετε έναν δωρεάν έλεγχο ή δωρεάν επισκευή του οχήματός σας.

Ενέργειες Υποστήριξης
Οι Ενέργειες Υποστήριξης αφορούν προληπτικούς ελέγχους που διεξάγουμε ορισμένες φορές σε μία συγκεκριμένη ομάδα οχημάτων προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση του πελάτη. Οι Ενέργειες Υποστήριξης δεν σχετίζονται με την ασφάλεια. Εάν σας ειδοποιήσουμε ότι μπορεί το αυτοκίνητό σας να επηρεάζεται από μία Ενέργεια Υποστήριξης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το ταχύτερο δυνατόν ώστε να κανονίσουμε μία δωρεάν αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.

 

Τι να περιμένετε από τη Nissan εάν το αυτοκίνητό σας επηρεάζεται από μία Ανάκληση ή Ενέργεια Υποστήριξης:

• Την διενέργεια δωρεάν επισκευής ή αναβάθμισης για να αποτραπεί οτιδήποτε που επηρεάζει την εμπειρία σας με ένα όχημα Nissan.
• Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά της Nissan, σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan.
• Όλες οι επισκευές συνοδεύονται από την ισχύουσα εγγύηση για τις υπηρεσίες μας.
• Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού που να σας εξυπηρετεί.
• Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τον τρόπο που προτιμάτε (Επιστολή / Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο / Τηλέφωνο).

Nissan recall campaign - Takata

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΕΡΟΣΑΚΩΝ ΤΑΚΑΤΑ:

Ορισμένοι κατασκευαστές αυτοκινήτων (συμπεριλαμβανομένης της Nissan) διενεργούν ανάκληση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με αερόσακους Takata. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ελέγξετε εάν επηρεάζεται το δικό σας όχημα.