Νεο Micra K14

Ήρθε και φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία του!

NISSAN MICRA

Νέο

Ένα αυτοκίνητο πόλης που είναι σχεδιασμένο για να ξεφύγει απο τον συμβιβασμό. Το νέο NISSAN Micra είναι ένα αυτοκίνητο μοναδικό, όπως και εσείς.


1:33 All-New Nissan Micra - Play it Your Way

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Γλυπτός σχεδιασμός με στυλ

Από τις αθλητικές γραμμές και τις αναλογίες έως το εξαιρετικό φινίρισμα, το νέο Nissan Micra είναι το θέμα του εικονικού και εκφραστικού σχεδιασμού.

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ

Σπάστε τους κανόνες. Με πάνω από 100 διαφορετικούς στυλιστικούς συνδυασμούς, τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από το να κάνετε το νέο Micra δικό σας.

Νέο εσωτερικό

Εμπνευσμένο

Σχεδιασμένο για να είναι ο δικό σας χώρος σας, το υψηλής ποιότητας εσωτερικό του νέου Micra είναι ένα αρμονικό μείγμα χώρου και άνεσης.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BOSE PERSONAL AUDIO

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Μια διαδρομή με το Νέο Micra είναι μια έντονη εμπειρία. Πέρα από τις αμέτρητες διαισθητικές τεχνολογίες που διαθέτει, το υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα BOSE PERSONAL AUDIO θα σας συναρπάσει.Μια παγκόσμια πρωτιά που είναι διαθέσιμη μόνο με το Νέο Micra.

ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ & έμπνευση

Κάντε το δικό σας

Οδηγήστε με ευελιξία και εμπιστοσύνη: το νέο Micra σας προσφέρει μια συναρπαστική ακόμα πιο ασφαλή οδήγηση, εξισορροπώντας την ευελιξία και την ομαλότητα στην τελειότητα.Στη Nissan, η Ευφυής Κινητικότητα αφορά μια πιο έξυπνη, πιο ασφαλή και πιο εύκολη αλλά και συνάμα συναρπαστική οδήγηση. Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας σήμερα.