Οδική Βοήθεια “NISSAN ASSISTANCE”

Η Nissan προσφέρει σε όλους τους πελάτες της την Βοήθεια Nissan. Πρόκειται για ένα βελτιωμένο πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας το οποίο εκτός από την δωρεάν μεταφορά του οχήματος προσφέρει και επιπλέον παροχές στον ιδιοκτήτη και τους επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα προσφέρεται σε όλα τα αυτοκίνητα Nissan, εντός της τριετούς εγγύησης και ανεξαρτήτως χιλιομέτρων, δωρεάν μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Nissan (ή στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Nissan της περιοχής κατοικίας του πελάτη εάν η απόσταση είναι έως 50 χιλιόμετρα από τον τόπο ακινητοποίησης). Το σημαντικό στην προκείμενη περίπτωση είναι ότι η κάλυψη παρέχεται δωρεάν ακόμη και αν το όχημα έχει ακινητοποιηθεί από ατύχημα ή υπαιτιότητα του οδηγού. Η Βοήθεια Nissan όμως δεν είναι απλά μία ακόμα υπηρεσία οδικής βοήθειας. Αντιθέτως περιλαμβάνει και Πρόσθετες Υπηρεσίες, οι οποίες ισχύουν για όλα τα οχήματα Nissan και υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Το Πρόγραμμα Πανευρωπαϊκής Εξυπηρέτησης Nissan δεν είναι όμως απλά μία ακόμα υπηρεσία οδικής βοήθειας. Αντιθέτως στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και Πρόσθετες Καλύψεις, οι οποίες ισχύουν για όλα τα προαναφερθέντα οχήματα Nissan και υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Το αυτοκίνητο να είναι εντός εγγύησης χρονικά και χιλιομετρικά,
 • Το αυτοκίνητο δεν έχει μεταφερθεί στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Nissan της περιοχής κατοικίας του πελάτη,
 • Η επισκευή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί την ίδια μέρα.

Συγκεκριμένα οι Πρόσθετες Υπηρεσίες προσφέρουν τις εξής παροχές:

 • Εισιτήρια με μέσον Μαζικής Μεταφοράς και συγκεκριμένα ταξί (για έως 50 χλμ), τρένο (1η θέση) ή αεροπλάνο σε οικονομική θέση (εάν η διαδρομή με τρένο διαρκεί πάνω από 8 ώρες), αναλόγως της απόστασης από τον προορισμό, για τον οδηγό και τους επιβάτες για να συνεχίσουν το ταξίδι τους αλλά και για τον ιδιοκτήτη να γυρίσει να παραλάβει το όχημα.
 • Αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το αυτοκίνητο σας και έως το πολύ τρεις εργάσιμες ημέρες, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Το αυτοκίνητο αντικατάστασης θα είναι, εάν είναι δυνατό, της ίδιας κατηγορίας με το αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Οι οδηγοί Φορτηγών Nissan (Atleon, NT500, Cabstar), των ταξί, των αυτοκινήτων σχολών οδήγησης και των άλλων ειδικών αυτοκινήτων δικαιούνται αυτοκίνητο αντικατάστασης κατηγορίας Β. Το αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικές δραστηριότητες (όπως για παράδειγμα συνέχιση της εργασίας).
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο τριών αστέρων με πρωινό ή ισάξιο για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες έως ότου ολοκληρωθεί η επισκευή του αυτοκινήτου και έως το πολύ τρεις εργάσιμες ημέρες.
 • Περιστατικά που συμβαίνουν εκτός δρόμου,
 • Περιστατικά που οφείλονται σε ανωτέρα βία,
 • Περιστατικά που προκύπτουν κατά την συμμετοχή σε διαγωνισμούς, ράλι, αγώνες,
 • Ζημιές σε φορτίο, τραυματισμούς ή απώλεια εισοδήματος που απορρέουν από την ακινητοποίηση,
 • Περιστατικά που οφείλονται σε σκόπιμες ενέργειες ή εξαιρετική έλλειψη προσοχής από τον οδηγό ή τους συνεπιβάτες,
 • Το κόστος που ο πελάτης θα είχε εάν ταξίδευε κανονικά, όπως καύσιμα, ασφάλειες, διόδια, έξοδα παρκινγκ, γεύματα κλπ.