Πληροφορίες για μεταχειρισμένο Nissan από τη Nissan!

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά, παρέχοντας ενημέρωση για τα μεταχειρισμένα οχήματα Nissan. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες μοντέλων της Nissan, ή πρόσωπα εξουσιοδοτημένα από αυτούς (πχ υποψήφιοι αγοραστές), έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πληροφορίες που αφορούν στο όχημά τους.

Για να λάβει πληροφορίες για μεταχειρισμένο Nissan, ο ενδιαφερόμενος:

  • Ενημερώνεται για τους όρους χρήσης της υπηρεσίας  και τους αποδέχεται.
  • “Κατεβάζει” την “ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΟΣ” , την συμπληρώνει και υπογράφει ενώπιον Δημόσιας Αρχής ώστε να θεωρηθεί το γνήσιο της υπογραφής του. Μπορείτε να κατεβάστε το αρχείο κάνοντας κλίκ εδώ.
  • Εάν αιτών είναι τρίτο πρόσωπο, εξουσιοδοτημένο από τον ιδιοκτήτη, «κατεβάζει» και τη σχετική ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, την οποία συμπληρώνει και υπογράφει ο ιδιοκτήτης ενώπιον Δημόσιας Αρχής ώστε να θεωρηθεί το γνήσιο της υπογραφής του Μπορείτε να κατεβάστε το αρχείο κάνοντας κλίκ εδώ.
  •  Αποστέλλει την ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (δύο σελίδες) (και την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ εάν χρειάζεται) ηλεκτρονικά, στο emailcustomercare@nissan.gr ή εναλλακτικά στο fax 210 34 77 646, συνάπτοντας και φωτοτυπία της Άδειας Κυκλοφορίας του οχήματος. Ο αιτών έχει επίσης τη δυνατότητα να προσκομίσει ο ίδιος τα έγγραφα αυτά στα γραφεία μας, Λ.Αθηνών 169, Αθήνα.

 Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

used