"Ηλεκτρικές" Επιδόσεις

Το Nissan ARIYA πηγαίνει τον ενθουσιασμό σε άλλο επίπεδο, με πρωτοποριακές τεχνολογίες και μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα EV.

e-4ORCE

Drive

5.7s

0 - 100 kmh

Sport

Mode

Δύναμη που αναβαθμίζει τον χειρισμό και την άνεση.

e-4ORCE ALL-WHEEL DRIVE

Nissan ARIYA front view on the highway

Γνωρίστε το e-4ORCE: ένα σύστημα ελέγχου τετρακίνησης με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που παρέχουν μεγαλύτερη μέγιστη ροπή, σταθερότητα και ευελιξία. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά θα σας αφυπνίσει οδηγικά είναι  το νέο επίπεδο ελέγχου. Το e-4ORCE σας προσφέρει αυξημένη εμπιστοσύνη με τον έλεγχο όλων των τροχών. Η δυνατότητα αλλαγής της ισχύος από τους εμπρός στους πίσω τροχούς παρέχει ακριβή χειρισμό, ενώ ο ανεξάρτητος έλεγχος ροπής του κάθε τροχού αντισταθμίζει την υπερστροφή ή την υποστροφή του υπερυψωμένου τροχού. Το σύστημα βοηθά στον έλεγχο της κίνησης του οχήματος κατά την πέδηση, συμβάλλοντας στην εξασφάλιση μιας ομαλής, σταθερής οδήγησης.

Οφέλη Ηλεκτροκίνησης

ΟΜΑΛΗ ΙΣΧΥΣ

ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Υπάρχει η απόλαυση στην οδήγηση. Και μετά υπάρχει το Nissan ARIYA.

ΒΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Nissan ARIYA cornering on the highway

Σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους 50/50

Αν θέλετε εξαιρετικό χειρισμό, χρειάζεστε ισορροπία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Nissan ARIYA κατασκευάστηκε με ομοιόμορφη κατανομή βάρους.

e-Pedal

Η επιτάχυνση και η επιβράδυνση μπορούν να ελεγχθούν μόνο με το πεντάλ γκαζιού. Πανεύκολα, σε όλη τη διαδρομή.

Nissan ARIYA driving on a mountain road

Προσαρμόστε το Nissan ARIYA ώστε να ταιριάζει με τη διάθεσή σας και τις συνθήκες του δρόμου.

ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MODE ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Nissan ARIYA front view focus on wheel cornering

Sport Mode

Η απόλαυση ξεκινά από εδώ. Επιλέξτε Sport Mode και η απόκριση γίνεται πιο σφιχτή, πιο έντονη. Όταν αλλάζει το περιβάλλον, επιλέξτε τη λειτουργία Eco ή τη λειτουργία χιονιού (Snow).

Συχνές Ερωτήσεις

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ NISSAN ARIYA ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ NISSAN ARIYA;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΠΠΟΔΥNΑMΗ ΤΟΥ NISSAN ARIYA

ΠΟΣΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ NISSAN ARIYA ;

ΕΠΟΜΕΝΟ
Δείτε τα πλεονεκτήματα ενός Ηλεκτρικού Οχήματος
Next photo
Nissan

Οι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες είναι οχημάτων προδιαγραφών εκτός αγοράς και δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, κατηγορία ή προσφορά. Τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ή να μην είναι διαθέσιμα ως τυπικά ή μόνο ως προαιρετικά. (με επιπλέον χρέωση).


Είναι δική σας ευθύνη να παραμένετε σε εγρήγορση, να οδηγείτε με ασφάλεια και να έχετε τον έλεγχο του οχήματός σας ανά πάσα στιγμή. Οι λειτουργίες υποβοήθησης οδηγού έχουν περιορισμούς ταχύτητας και άλλους περιορισμούς και δεν πρέπει να βασίζονται αποκλειστικά σε αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατόχου.