Εμβέλεια & Φόρτιση: Δυνατότητες που "ηλεκτρίζουν"!

Μέσα από τη συνεχή καινοτομία, το Nissan ARIYA είναι μια πρόκληση. Είναι κάτι περισσότερο από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Είναι ένας εντελώς νέος τρόπος οδήγησης.

Φτιαγμένο για να κόβει την ανάσα.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ & ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΟΛΑ

Nissan ARIYA overhead view cornering in a scenic environment

Ξεκινήστε με την τέλεια επιλογή.

Με μια γκάμα που βασίζεται σε διαφορετικούς συνδυασμούς μπαταρίας, κινητήρα και  κινητήριων τροχών, υπάρχει ένα Nissan ARIYA προσαρμοσμένο για κάθε οδηγό. Ανακαλύψτε ποια έκδοση είναι ιδανική για εσάς.

ARIYA 63 kWh: Force of Wonder

ARIYA 87 kWh: Force of Touring

ARIYA e-4ORCE 87 kWh: Force of Power

Κρατήστε το απόθεμα ενέργειας ψηλά και τις προσδοκίες υψηλότερα. Διανύστε έως και 533 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

ΕΜΒΕΛΕΙΑ & ΦΟΡΤΙΣΗ

Nissan ARIYA smartphone displaying charging information

Έξυπνη φόρτιση

Προγραμματίστε τη φόρτιση στο σπίτι από το smartphone σας και επιλέξτε τις ώρες που το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας είναι χαμηλότερο.

Οικιακή φόρτιση (Type 2)

Ο ευκολότερος τρόπος φόρτισης στο σπίτι είναι χρησιμοποιώντας το καλώδιο Type 2 που παρέχεται με ειδικό φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος που μπορεί να σας εγκαταστήσει ένας επαγγελματίας.

Nissan Aryia Home charging type 2

Κάθε Nissan ARIYA έρχεται με προνόμια, με αυτά των μηδενικών εκπομπών ρύπων να είναι μόνο η αρχή.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ EV

Nissan ARIYA charging at home in carport

Χαμηλότερο κόστος συντήρησης

Επειδή ένα EV έχει λιγότερα κινούμενα μέρη από ένα αυτοκίνητο ICE, μπορείτε να αποφύγετε την τακτική αντικατάσταση δαπανηρών εξαρτημάτων σέρβις.

Πρόσθετη εξοικονόμηση

Ως αμιγώς ηλεκτρικό crossover, το ARIYA καρπώνεται πρόσθετα οικονομικά οφέλη. Αυτά εκτείνονται από  το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που σας δίνει τη δυνατότητα να το αποκτήσετε σε αρκετά συμφέρουσες τιμές (με επιδότηση στην τιμή και απόσυρση παλαιού οχήματος),  έως την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΕΝΟΣ NISSAN ARIYA;

ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΟΣ NISSAN ARIYA ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ;

ΕΠΟΜΕΝΟ
Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού & Ασφάλειας
Next photo
Nissan

ι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες είναι οχημάτων προδιαγραφών εκτός αγοράς και δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, κατηγορία ή προσφορά. Τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ή να μην είναι διαθέσιμα ως τυπικά ή μόνο ως προαιρετικά.

 

1 κύκλος WLTP εκκρεμεί επίσημη έγκριση. Τα στοιχεία WLTP που εμφανίζονται είναι για λόγους συγκρισιμότητας. Τα πραγματικά αποτελέσματα οδήγησης στον πραγματικό κόσμο μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως η φόρτιση εκκίνησης της μπαταρίας, τα αξεσουάρ που τοποθετήθηκαν μετά την εγγραφή, οι καιρικές συνθήκες, ο τρόπος οδήγησης και το φορτίο του οχήματος.

 

2 Ο ενδεικνυόμενος χρόνος ταχείας φόρτισης απαιτεί τη χρήση ταχείας φόρτισης CCS και μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες όπως οι συνθήκες φόρτισης, η μπαταρία, η θερμοκρασία περιβάλλοντος στο σημείο χρήσης και εάν είναι ενεργοποιημένη η τεχνολογία προστασίας της μπαταρίας. Επισκεφτείτε το nissan.gr για να μάθετε περισσότερα.