Man driving Nissan LEAF with Nissan Intelligent Mobility

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Με το Nissan Intelligent Mobility, το Nissan LEAF προσφέρει μερικές από τις πιο εξελιγμένες διαθέσιμες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών υποστήριξης οδηγού που σας βοηθούν να οδηγείτε με σιγουριά. Το e-Evalia και τo βαν e-NV200 σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε και από τo Intelligent Mobility της Nissan, χάρη στις λύσεις κινητικότητας που μοιράζονται από κοινού με το Nissan LEAF, όπως την ισχύ μηδενικών ρύπων, που φέρνουν τον ενθουσιασμό στην καθημερινότητα και την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το smartphone σας.

Nissan Intelligent Mobility logo
line

INTELLIGENT DRIVING

Feel More Confident

 Η έξυπνη οδήγηση ξεκινά τώρα, με την τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού  που σας βοηθά να βλέπετε περισσότερα και να αισθάνεστε περισσότερα και σας προσφέρει ένα χέρι βοηθείας εκεί που το χρειάζεστε. Χαρακτηριστικά όπως η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης μπορούν να ενεργοποιηθούν αυτόματα και να σας βοηθήσουν, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με σιγουριά. Το σύστημα Nissan ProPILOT Assist είναι ο συνεργάτης σας σε όλα, από την απλή βοήθεια στην αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης, έως τη παραμονή σας στη λωρίδα κίνησης στον αυτοκινητόδρομο. Με το αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος ProPILOT Assist, ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία στάθμευσης γίνονται εύκολα.

INTELLIGENT POWER

Feel More Excited

Πως θα αισθανόσασταν αν μπορούσατε να έχετε μια συναρπαστική οδήγηση κάθε φορά; Ένα όχημα με μηδενικές εκπομπές το καθιστά δυνατό. Με την άμεση επιτάχυνση και τη διασκέδαση της οδήγησης με την χρήση ενός πεντάλ, έχετε μια εμπειρία οδήγησης όπως κανένας άλλος. Ανακαλύψτε πώς η ηλεκτροκίνηση στην οδήγηση επαναπροσδιορίζει την απόδοση που επιθυμείτε, πίσω από το τιμόνι.

INTELLIGENT INTEGRATION

Feel More Connected

Το Nissan σας μπορεί  να συνδεθεί απρόσκοπτα με το smartphone σας. Το επόμενο βήμα είναι τα έξυπνα οχήματα που συνδέονται μεταξύ τους, σε ένα οικοσύστημα που βελτιώνει την ασφάλεια και τη ροή της κυκλοφορίας. Για την περαιτέρω ενσωμάτωση των ηλεκτρικών οχημάτων στην κοινωνία, συνεργαζόμαστε συνεχώς με κυβερνήσεις και ιδιωτικές εταιρείες για να καταστήσουμε την φόρτιση πιο προσιτή.

Nissan LEAF ηλεκτροκίντο απο την NISSAN

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ NISSAN

Είμαστε μαζί σας εδώ και καιρό. Το μηδενικών εκπομπών ρύπων Nissan LEAF, είναι το πρώτο στον κόσμο μαζικής παραγωγής αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. Κατασκευάζουμε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα μας για να είναι ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση και συνεχίζουμε να τα βελτιώνουμε. Έχοντας δοκιμαστεί για εκατομμύρια χιλιόμετρα και σε συνθήκες πολύ σκληρές, γνωρίζουμε ότι είναι εξοπλισμένα για να υπερέχουν στον πραγματικό κόσμο. Και για να εξασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουμε στην κορυφή της τεχνολογίας των ηλεκτρικών οχημάτων για τα επόμενα χρόνια, έχουμε επεκταθεί ακόμη και στην Formula E, την παγκόσμια και πρωταρχική κατηγορία αμιγώς ηλεκτρικών αγώνων.

Nissan μπαταρία ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΤΗΣ NISSAN : ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Για γενιές, οι τεχνικοί μας εργάστηκαν πάνω στην τεχνολογία των μπαταριών για την τροφοδοσία των ηλεκτρικών οχημάτων, ανοίγοντας το δρόμο για συνεχώς βελτιωμένες εκδόσεις. Εμείς πάντα θα εξελίσσουμε τις μπαταρίες, γεγονός που σημαίνει περισσότερη δύναμη και ενθουσιασμό για τους πελάτες μας. Τα πολλά χρόνια έρευνας, μας οδήγησαν στην εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου Nissan LEAF και του e-NV200. Η μπαταρία λιθίου και ιόντων λιθίου των 40kWh διαθέτει περισσότερη ενέργεια από ό, τι στο παρελθόν και μπορεί να σας μεταφέρει ακόμα μακρύτερα στο προορισμό σας, χωρίς να καταλαμβάνει επιπλέον χώρο. Έτσι θα απολαύσετε άφθονα οδηγικά χιλιόμετρα για να ικανοποιήσετε τις καθημερινές σας ανάγκες, είτε ταξιδεύετε μέσα στην πόλη, είτε στον αυτοκινητόδρομο.

Nissan electric vehicles lined up with battery warranty badge

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ / 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Όπως και το νέο Nissan LEAF, το e-NV200 EVALIA είναι εξοπλισμένο με τη νέα μπαταρία των 40kWh. Η εγγύηση καλύπτει για 5 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα το όχημα και για 8 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα την απόδοση της μπαταρίας.