[1] Καθίσματα εν μέρει από δέρμα / εν μέρει από PVC
[2] Το ProPILOT  Assist διατίθεται σε περιορισμένη γκάμα οχημάτων. Το ProPILOT Assist είναι μια τεχνολογία Προηγμένης Υποβοήθησης Οδηγού, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει τις συγκρούσεις. Το ProPILOT Assist προορίζεται για χρήση με "Μάτια στο Δρόμο / Χέρια στο Τιμόνι" και μόνο για αυτοκινητόδρομους (με διαχωριστική μπαριέρα). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε εγρήγορση, να οδηγεί με ασφάλεια, να εφαρμόζει τα όρια ταχύτητας , να διατηρεί ασφαλή ταχύτητα με βάση τις οδικές συνθήκες και να παραμένει υπό τον έλεγχό του το όχημα ανά πάσα στιγμή.
[3] Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στις δυνατότητες ευκολίας του οδηγού. Ορισμένες δυνατότητες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ισχύουν περιορισμοί ταχύτητας και άλλοι περιορισμοί. Για τους όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις τεχνολογίες Nissan,
επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan 
[4] Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες NissanConnect χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη NissanConnect και πρέπει να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο NissanConnect με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Για να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν εφαρμογή Nissan Connect, χρειάζεστε ένα smartphone με συμβατό λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με επιλογή δεδομένων με μια υπάρχουσα ή ξεχωριστή σύμβαση κινητού τηλεφώνου μεταξύ σας και του παροχέα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας. Όλες οι υπηρεσίες υπόκεινται σε κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
[5] e-POWER : διαθέσιμο από την άνοιξη του 2022
[6] Χρειάζεται λογαριασμός Amazon / Google ™ για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των συνδεδεμένων της εταιρειών
Οι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι ενδεικτικές. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι φωτογραφίες είναι οχήματα με προδιαγραφές που δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, έκδοση ή προσφορά. Οι διαθέσιμες δυνατότητες εξαρτώνται από την έκδοση, είτε ως στάνταρ είτε μόνο ως επιλογή (με επιπλέον χρέωση).