[1] Τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται τυπικά ή/και προαιρετικά σε επιλεγμένες εκδόσεις. Επισκεφτείτε τη σελίδα τιμών και προδιαγραφών για να μάθετε περισσότερα ή ανατρέξτε στο φυλλάδιο της Nissan.
[2] Το ProPILOT Assist είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη γκάμα οχημάτων και μόνο σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Το ProPILOT Assist είναι μια προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις. Το ProPILOT Assist προορίζεται για "Eyes on/ Hands On" μόνο για αυτοκινητόδρομους (δρόμος που χωρίζεται από εμπόδια). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε εγρήγορση, να οδηγεί με ασφάλεια, να εφαρμόζει όρια ταχύτητας και ασφαλή ταχύτητα με βάση τις συνθήκες του δρόμου και να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
[3] Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε λειτουργίες άνεσης του οδηγού. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ταχύτητα και άλλοι περιορισμοί ισχύουν.
[4] Για να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες NissanConnect χρειάζεστε ένα smartphone με συμβατό λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με επιλογή δεδομένων από έναν πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Υπηρεσίες NissanConnect και δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Συνδέστε το smartphone σας με το όχημά σας εξοπλισμένο με Υπηρεσίες NissanConnect συνδέοντας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Όλες οι υπηρεσίες υπόκεινται σε κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για τη συνδρομή ανάλογα με τον βαθμό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο Nissan. Η σύνδεση κινητού τηλεφώνου στο NissanConnect θα πρέπει να γίνεται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο με ασφάλεια. Το Apple CarPlay® και το Android Auto™ διατίθενται δωρεάν, ανάλογα με το μοντέλο και/ή την κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan
[5] Το WiFi στο αυτοκίνητο είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή που διατίθεται με συνδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο Nissan
[6] Η σύνδεση κινητού τηλεφώνου για χρήση του NissanConnect θα πρέπει να γίνεται μόνο εάν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο με ασφάλεια. Η χρήση του συστήματος θα πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν το σύστημα μόνο όταν είναι ασφαλές να το κάνουν. Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας hands-free να αποσπά την προσοχή από το δρόμο, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος.
[7] Δωρεάν υπηρεσίες (Nissan στο Google Assistant, Driving History & Analysis, Nissan Help & Assistance, Breakdown Assistance, Vehicle Health, Battery Manager - μόνο για ηλεκτρικά οχήματα) είναι διαθέσιμες δωρεάν για περίοδο 7 ετών, ανάλογα με το μοντέλο και/ή έκδοση. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan
[8] Τα αξεσουάρ που εμφανίζονται είναι προαιρετικά μόνο σε επιλεγμένες κατηγορίες. Θα ισχύουν πρόσθετες δαπάνες.
[10] Hybrid N-Connecta – 5,1 L/100 KM (55,4mpg) σε σύγκριση με ένα βενζίνης N-Connecta 5,8 L/100KM (48,7mpg). Τα στοιχεία WLTP που εμφανίζονται είναι για λόγους συγκρισιμότητας. Τα πραγματικά αποτελέσματα οδήγησης στον πραγματικό κόσμο μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως η φόρτιση εκκίνησης της μπαταρίας, τα αξεσουάρ που τοποθετήθηκαν μετά την εγγραφή, οι καιρικές συνθήκες, ο τρόπος οδήγησης και το φορτίο του οχήματος.
[11] Αξεσουάρ Nissan που παρέχονται από εγκεκριμένους συνεργάτες της Nissan. Παρέχουν εγγύηση σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις τους, οι οποίοι είναι τουλάχιστον ένα έτος εγγύησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο Nissan.
[12] Τα γνήσια αξεσουάρ Nissan (όχι αξεσουάρ που παρέχονται από εγκεκριμένους συνεργάτες της Nissan) καλύπτονται από την εγγύηση νέου οχήματος των 3 ετών/100.000 μιλίων (ό,τι προηγηθεί), εάν τοποθετηθούν από αντιπρόσωπο ή επισκευαστή Nissan πριν από την παράδοση του οχήματος ή κατά τη διάρκεια της νέας περίοδος εγγύησης οχήματος. Τα γνήσια αξεσουάρ που τοποθετούνται εκτός της περιόδου εγγύησης του νέου οχήματος ή από τρίτο μέρος ή από τον Πελάτη καλύπτονται μόνο από την Εγγύηση Γνήσιων Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Nissan 12 μηνών / απεριόριστη χιλιομετρική χρήση.
[13] Το Apple CarPlay® είναι σήμα κατατεθέν της Apple Inc. και το AndroidAuto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.Amazon και Alexa® και όλα τα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com Inc ή των θυγατρικών της. Ορισμένες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία έξυπνου σπιτιού.
Οι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες είναι οχημάτων εκτός αγοράς και δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, κατηγορία ή προσφορά. Οι λειτουργίες που εμφανίζονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ή να μην είναι διαθέσιμες στάνταρ ή μόνο με επιπλέον χρέωση.