Nissan Leaf Beauti shot couv

Απλά συναρπαστικό!

To 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

ΕΜΒΕΛΕΙΑ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Φορτίστε πιο γρήγορα, πηγαίνετε πιο μακριά

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να απολαύσετε την άμεση απόκριση ενός ηλεκτροκινητήρα. Με χρόνο φόρτισης σε περίπου 60 λεπτά και εμβέλεια έως και 385 km (1), το νέο LEAF προσθέτει ακόμη περισσότερη καινοτομία για να επεκτείνει τα χιλιόμετρα που οδηγείτε και να ενισχύσει την μπαταρία σας. (2)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

"Ακονίστε" τις αισθήσεις σας

Το Nissan LEAF είναι εξοπλισμένο με τις τεχνολογίες Intelligent Driving, συμπεριλαμβανομένων των e-Pedal και ProPILOT Assist (3). Το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF είναι η τέλεια έκφραση του Nissan Intelligent Mobility.

1/2 PROPILOT Assist

Ο έξυπνος βοηθός σας, είναι αυτός που σας βοηθά να τηρείτε ασφαλείς αποστάσεις, σας κρατά πάντα στη λωρίδα σας και πολλά άλλα. (4)

Nissan Leaf interior dashboard with man - Propilote

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Κάνει τη στάθμευση παιχνίδι με μια εικονική 360° πανοραμική θέα του LEAF σας. (4)

Nissan Leaf Dashboard with AVM Tekna

1/2 ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Απολαύστε ενημέρωση και ψυχαγωγία με Apple CarPlay™, Android Auto™ (5) και Wi-Fi hotspot (6) που σας επιτρέπει να συνδέετε πολλές συσκευές.

Nissan Leaf - Apple car play and android auto
Nissan Leaf beauty Interior - cargo

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χωράει τον δικό σας τρόπο ζωής

Αν και φαίνεται compact εξωτερικά, το Nissan LEAF χωράει με άνεση και ευκολία τις αποσκευές. Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες σχετικά με το μήκος, το πλάτος και το ύψος του Nissan LEAF και όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Εμφάνιση που "ηλεκτρίζει"

Με αιχμηρές, αεροδυναμικές γραμμές, μια χαρακτηριστική αιωρούμενη οροφή και τη γνώριμη μάσκα V-Motion, το Nissan LEAF φαίνεται τόσο προηγμένο όσο και η τεχνολογία πίσω από αυτό. Τολμηρό. Περιπετειώδες. Γοητευτικό.

Nissan Leaf man setting on the car

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ LEAF

Εξερευνήστε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξατομικεύσετε το LEAF σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Με πολλές διαθέσιμες ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης, θα μπορούσατε να αποκτήσετε το Nissan LEAF με λιγότερα από όσο νομίζετε.

1/2

Nissan Leaf 3/4 front packshot tekna
Nissan Leaf access beauty shot driving in the city

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Κάντε το δικό σας

Προσαρμόστε το LEAF για να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας με τη σειρά αξεσουάρ μας. (7)

ΤΙΜΕΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Όλες οι εκδόσεις του LEAF - Ανακαλύψτε το ηλεκτρικό LEAF

Το Nissan LEAF διατίθεται σε διάφορα επίπεδα εξοπλισμού. κάντε κλικ εδώ για να το ανακαλύψετε.

1/2

Nissan Leaf Packshot profile

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

Μάθετε ποια έκδοση είναι η καλύτερη για εσάς

Κάντε κλικ εδώ για να συγκρίνετε τις διαφορετικές εκδόσεις και να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα.

1/2

Nissan Leaf Beauty shot driving 3/4 rear on the road

Συχνές Ερωτήσεις

arrow-icon

[1] Οι αριθμοί εμβέλειας προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ και προορίζονται για σύγκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων. Οι πληροφορίες δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο μεμονωμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Οι αριθμοί ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικά αποτελέσματα οδήγησης. Ο προαιρετικός εξοπλισμός, η συντήρηση, η οδηγική συμπεριφορά και μη τεχνικοί παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να επηρεάσουν τα επίσημα αποτελέσματα. Τα αριθμητικά στοιχεία προσδιορίστηκαν στο πλαίσιο του νέου κύκλου δοκιμής παγκοσμίως εναρμονισμένης διαδικασίας δοκιμής ελαφρών οχημάτων (WLTP).
[2] Τα στοιχεία που αναφέρονται αφορούν μπαταρίες 40 kWh (Nissan LEAF) και 62 kWh (Nissan LEAF e+). Χρόνος που εξαρτάται από τις συνθήκες φόρτισης, συμπεριλαμβανομένου του τύπου και της κατάστασης του φορτιστή, της θερμοκρασίας της μπαταρίας καθώς και της θερμοκρασίας περιβάλλοντος στο σημείο χρήσης. Ο ενδεικνυόμενος χρόνος ταχείας φόρτισης απαιτεί τη χρήση ταχείας φόρτισης CHAdeMO. Το Nissan LEAF έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την πλειοψηφία των ταξιδιών στην καθημερινή ζωή και είναι εξοπλισμένο με προστατευτικά φόρτισης για την προστασία της μπαταρίας κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων συνεδριών ταχείας φόρτισης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο χρόνος που απαιτείται για τη διαδοχική γρήγορη φόρτιση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο εάν η θερμοκρασία της μπαταρίας ενεργοποιήσει την τεχνολογία προστασίας της μπαταρίας.
[3] Το ProPILOT Assist είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη γκάμα οχημάτων και μόνο σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Το ProPILOT Assist είναι μια προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις. Το ProPILOT Assist προορίζεται για "Eyes on/ Hands On" μόνο για αυτοκινητόδρομους (δρόμος που χωρίζεται από εμπόδια). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε εγρήγορση, να οδηγεί με ασφάλεια, να εφαρμόζει όρια ταχύτητας και ασφαλή ταχύτητα με βάση τις συνθήκες του δρόμου και να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
[4] Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε λειτουργίες άνεσης του οδηγού. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ισχύουν περιορισμοί ταχύτητας και άλλοι. Για όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις τεχνολογίες Nissan, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan 
[5] Το Apple CarPlay και το Android Auto διατίθενται δωρεάν, ανάλογα με το μοντέλο και/ή την κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan
[6] Το WiFi στο αυτοκίνητο είναι πάντα μια επί πληρωμή υπηρεσία διαθέσιμη με συνδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan 
[7] Τα αξεσουάρ που εμφανίζονται είναι στάνταρ ή/και προαιρετικά μόνο σε επιλεγμένες κατηγορίες. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες δαπάνες.
[8] Η μέγιστη ισχύς φόρτισης AC από το LEAF είναι 6,6 kW. Ο καθορισμένος χρόνος φόρτισης βασίζεται στη φόρτιση με καλώδιο φόρτισης τύπου 2 (λειτουργία 3) 32A.
Οι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες είναι οχημάτων που δεν προδιαγράφονται [εμπορικά] και δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, κατηγορία ή προσφορά. Τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ή να μην είναι διαθέσιμα ως τυπικά ή μόνο ως προαιρετικά. (με επιπλέον χρέωση)