[1] Οι αριθμοί εμβέλειας προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ και προορίζονται για σύγκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων. Οι πληροφορίες δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο μεμονωμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Οι αριθμοί ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικά αποτελέσματα οδήγησης. Ο προαιρετικός εξοπλισμός, η συντήρηση, η οδηγική συμπεριφορά και μη τεχνικοί παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να επηρεάσουν τα επίσημα αποτελέσματα. Τα αριθμητικά στοιχεία προσδιορίστηκαν στο πλαίσιο του νέου κύκλου δοκιμής παγκοσμίως εναρμονισμένης διαδικασίας δοκιμής ελαφρών οχημάτων (WLTP).
[2] Τα στοιχεία που αναφέρονται αφορούν μπαταρίες 40 kWh (Nissan LEAF) και 62 kWh (Nissan LEAF e+). Χρόνος που εξαρτάται από τις συνθήκες φόρτισης, συμπεριλαμβανομένου του τύπου και της κατάστασης του φορτιστή, της θερμοκρασίας της μπαταρίας καθώς και της θερμοκρασίας περιβάλλοντος στο σημείο χρήσης. Ο ενδεικνυόμενος χρόνος ταχείας φόρτισης απαιτεί τη χρήση ταχείας φόρτισης CHAdeMO. Το Nissan LEAF έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την πλειοψηφία των ταξιδιών στην καθημερινή ζωή και είναι εξοπλισμένο με προστατευτικά φόρτισης για την προστασία της μπαταρίας κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων συνεδριών ταχείας φόρτισης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο χρόνος που απαιτείται για τη διαδοχική γρήγορη φόρτιση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο εάν η θερμοκρασία της μπαταρίας ενεργοποιήσει την τεχνολογία προστασίας της μπαταρίας.
[3] Το ProPILOT Assist είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη γκάμα οχημάτων και μόνο σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Το ProPILOT Assist είναι μια προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις. Το ProPILOT Assist προορίζεται για "Eyes on/ Hands On" μόνο για αυτοκινητόδρομους (δρόμος που χωρίζεται από εμπόδια). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε εγρήγορση, να οδηγεί με ασφάλεια, να εφαρμόζει όρια ταχύτητας και ασφαλή ταχύτητα με βάση τις συνθήκες του δρόμου και να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
[4] Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε λειτουργίες άνεσης του οδηγού. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ισχύουν περιορισμοί ταχύτητας και άλλοι. Για όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις τεχνολογίες Nissan, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan 
[5] Το Apple CarPlay και το Android Auto διατίθενται δωρεάν, ανάλογα με το μοντέλο και/ή την κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan
[6] Το WiFi στο αυτοκίνητο είναι πάντα μια επί πληρωμή υπηρεσία διαθέσιμη με συνδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan 
[7] Τα αξεσουάρ που εμφανίζονται είναι στάνταρ ή/και προαιρετικά μόνο σε επιλεγμένες κατηγορίες. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες δαπάνες.
[8] Η μέγιστη ισχύς φόρτισης AC από το LEAF είναι 6,6 kW. Ο καθορισμένος χρόνος φόρτισης βασίζεται στη φόρτιση με καλώδιο φόρτισης τύπου 2 (λειτουργία 3) 32A.
Οι εικόνες και οι περιγραφές που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες είναι οχημάτων που δεν προδιαγράφονται [εμπορικά] και δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, κατηγορία ή προσφορά. Τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ή να μην είναι διαθέσιμα ως τυπικά ή μόνο ως προαιρετικά. (με επιπλέον χρέωση)